Samen sta je sterker

Beste medewerker binnen (Jeugd) Zorg, Zorgwelzijn of Gehandicaptenzorg….

Heb je moeite met een ingrijpende gebeurtenis die je hebt meegemaakt op het werk in relatie tot corona? Kom je thuis niet los van het werk? Schakel dan een vrijwillige coach in van Samen sta je sterker voor de zorg. Deze dienst is kosteloos, onafhankelijk en de coach wordt op jouw vraag, kennis en ervaring geselecteerd. Vul het formulier in via deze link. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen door de aan jou gekoppelde coach.

Ben je werkzaam in

Ziekenhuis, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, verpleeghuis, thuiszorg of wijkverpleging?

Werk je als

Verzorgende, begeleider, bestuurder, ondersteuner van de zorg, (leerling) verpleegkundige begeleider of verzorger en ben je door de corona perikelen overbelast door jouw werk……?

Je kunt:

Buiten de drukte van de organisatie napraten over heftige ervaringen. Samen vind je met een professionele coach een weg om het te verwerken. Het kan online, via de telefoon of tijdens een fysieke ontmoeting. Het hoe en wat, wordt met jou afgestemd. Schroom niet!

Ik heb me als counselor en intervisiebegeleider aangesloten bij dit initiatief van CNV Zorg & Welzijn ( hiervoor project ‘Sterk in je werk) en ben blij dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen om betrokken medewerkers gedurende deze corona periode mentaal te kunnen steunen. Weet je welkom!

Achtergrond van dit initiatief…

CNV Zorg & Welzijn en de 14 regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, zijn in april gestart met extra ondersteuning voor medewerkers in zorg en welzijn die in het werk geconfronteerd worden met corona. Linda Dubois heeft hiertoe het initiatief genomen. Professionele coaches bieden op vrijwillige basis extra mentale coaching en een luisterend oor, en verwijzen zo nodig door naar gespecialiseerde hulp. Aan de coaching zijn dus geen kosten verbonden.