Individueel

Wanneer je behoefte hebt aan begeleiding/ coaching bij jouw individuele veranderwens kun je altijd een vrijblijvende afspraak met me maken. Je kunt me vertellen wat je coachingsvraag of veranderwens is.

De eerste mondelinge kennismaking is ongelofelijk belangrijk en zinvol, voordat je überhaupt kan bedenken of je met iemand verder wilt. Dit geldt in ieder geval voor mij en ik ga ervan uit dat het voor de meeste anderen hetzelfde zal zijn.

veranderwens vanuit het hart

Jij wilt waarschijnlijk van mij weten hoe ik werk en er dan wellicht een nachtje over slapen. Je wilt je toch op je gemak voelen wanneer we aan de slag gaan. Een stem, het oogcontact, de energie die je oppikt van de ander. Voel je vertrouwen in de ander, ervaar je ruimte om jezelf te mogen zijn? Eigenlijk geldt dat voor beide kanten.

Op mijn beurt wil ik het gevoel hebben dat ik echt iets voor jou kan betekenen. Ik wil kwaliteit leveren en de ander echt verder kunnen brengen. Voelen en intuïtief weten dat ik de juiste voor je ben of dat je beter terecht kunt bij een ander. Eerlijkheid vanaf het eerste moment, daar sta ik voor.

Dus, ben je na het lezen van de website benieuwd wie ik ben? Schroom niet en bel of vul het contactformulier in. Je kunt ook nog een kijkje op mijn andere website nemen (doorleven van tegenslag) in geval jouw veranderwens mede wordt beïnvloed door tegenslag. Dat eerste contact kan telefonisch of we maken een afspraak om elkaar te ontmoeten, online of face to face.

Scholing

Psychosociale opleiding Coaching & Counseling bij het Europees Instituut (1998-2002), Opleiding tot Veranderkundige bij De Voorde/Pulsar Academie (2012-2015), Lichaamsgericht Trauma Therapie, Dissociaties/ Werken met delen en Het vernieuwde opstellen bij Centrum Puur (2020-2022). Tussentijds trainingen op het gebied van Themagecentreerde Interactie bij Centre for Generative Leadership, Mediation, NLP, en een Masterclass Systemisch Coachen.